Dreki Vikingerne

 

 

 

 

 

 

 

 

Dreki:- Sydvestjysk Islandshesteklub

Har du interesse i den islandske hest og søger du måske andre i det sydvestjyske, som har det på samme måde? så besøg deres hjemmeside.

Dreki er en lokalklub under Dansk Islandshesteforening. Klubben dækker et stort geografisk område fra Ribe i syd til Varde i nord.
Klubben henvender sig til alle som har interesse i den islandske hest og dens mange egenskaber. Det være sig både skovtursrytteren, konkurrencerytteren og den der bare gerne vil kigge og klappe hesten lidt.
Dreki er en klub i vækst med mange initiativrige medlemmer. Der bliver arrangeret en masse ture, både korte ture på et par timer og de længere der strækker sig over nogle dage.
Der er aktiviteter der har vikingetiden som omdrejningspunkt og de sidste par år er der også blevet afholdt et par stævner. Derudover afholdes der kurser med undervisning for både begyndere og øvede.

 

 

Det er Dreki Vikingernes formål at fremme kendskabet til og interessen for den islandske hests historie, brug og betydning i vikingetiden, samt gennem formidling at udbrede kendskabet til vikingerne og deres heste.

Ejnar Beck © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use